Telefon

0739 45 05 41

E-post

mariesmassage@telia.com

Adress

Rundgången 26 , Helsingborg

Boka tid

Som gravidmassör behöver man ha specifika kunskaper om den gravida kroppen, känna till vad som händer under graviditetens olika faser, dessutom ha kunskap om de fysiska och hormonella förändringar som påverkar muskler, ligament och bindväv.

Att bli gravid är fantastiskt. Då kroppen förändras kan man dock få problem med bland annat gravidischias, foglossning, säte och ländryggsproblem.

Gravidmassagen inriktas på att ge behandling av de specifika besvärsområden som just du upplever. Massagen utförs liggande på mage eller sidan på en speciell kudde som är utformad för ändamålet.

Jag erbjuder nu även Lymfmassage till dig. Detta är en mjuk och avslappnande massage. Det sker många förändringar i kroppen under graviditeten. Bland annat så ökar mängden blod och vätska för att tillgodose både ditt och barnets behov. Det samlas då lättare vätska i kroppen där följden ofta blir svullna fötter, ben och händer. Med regelbunden lymfmassage hjälper du kroppen att forsla bort överskottsvätska och slaggprodukter.

Jag erbjuder dig som är gravid:

Paketpris: 2700 kr för 4 st 60 minuters massagebehandlingar ord.pris 3160 kr

Om du känner dig osäker inför en massagebehandling konsultera gärna din barnmorska. Det finns inte några studier som ger belägg för att massage under graviditet är skadligt för barnet.

Jag har genomgått utbildning till Diplomerad Terapeutisk Gravidmassör hos Behandlingsteam John Carrier. Om du vill läsa mer om utbildningen gå gärna in på nedanstående länk till Behandlingsteam John Carrier.

Länk: Utbildning till gravidmassör